Πολιτική απορρήτου

Η H.O.S BEAUTY & ART LIMITED, “εμείς” ή “μας” θα ήθελε να σας ενημερώσει σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας συνεπάγεται την αποδοχή αυτής της πολιτικής απορρήτου ή οποιασδήποτε άλλης πολιτικής εντός αυτής της ιστοσελίδας.

  1. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς;
    1. Προσωπικά δεδομένα: Όταν μας τα παρέχετε απευθείας και μέσω της χρήσης του δικτυακού τόπου. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:
      1. Πληροφορίες που μπορεί να μας παρέχετε όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο (π.χ. το όνομα, το επώνυμό σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, το φύλο, τις κριτικές σας και οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να προσθέσετε στο προφίλ του λογαριασμού σας),
      1. Πληροφορίες συναλλαγών και χρέωσης. Εάν πραγματοποιήσετε αγορές από αυτόν τον ιστότοπο (π.χ. στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και πληροφορίες παράδοσης),
      1. Αρχεία των αλληλεπιδράσεών σας με το εμπορικό σήμα ή την εταιρεία όπως εμείς:
        1. Πληροφορίες που μας παρέχετε όταν συμμετέχετε σε έναν διαγωνισμό ή σε μια έρευνα.
      1. Άλλες πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παροχή του ιστότοπου, για παράδειγμα, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στην τοποθεσία σας εάν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας.
  • Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα;
    • Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, τις αλληλεπιδράσεις σας μαζί μας και τις άδειες που μας δίνετε, οι σκοποί για τους οποίους χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα περιλαμβάνουν:
      • Για την εκτέλεση της παραγγελίας σας και τη διατήρηση του ηλεκτρονικού σας λογαριασμού.
      • Να διαχειρίζεστε και να απαντάτε σε τυχόν ερωτήματα ή παράπονα προς την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας.
      • Για να εξατομικεύσουμε τον ιστότοπο για εσάς και να σας δείξουμε περιεχόμενο που πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρει περισσότερο, με βάση τα στοιχεία του λογαριασμού σας, το ιστορικό αγορών σας και τη δραστηριότητα περιήγησής σας.
      • Για τη βελτίωση και τη συντήρηση του ιστότοπου και την παρακολούθηση της χρήσης του.
      • Για έρευνα αγοράς, π.χ. ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σχόλια σχετικά με τα προϊόντα μας.
      • Για να σας στέλνουμε μηνύματα μάρκετινγκ και να σας δείχνουμε στοχευμένη διαφήμιση, εφόσον έχουμε τη συγκατάθεσή σας ή μας επιτρέπεται να το κάνουμε με άλλο τρόπο.
      • Για λόγους ασφαλείας, για τη διερεύνηση της απάτης και, όπου είναι απαραίτητο, για την προστασία του εαυτού μας και τρίτων μερών.
      • Για να συμμορφωθούμε με τις νομικές και κανονιστικές μας υποχρεώσεις.
      • Βασιζόμαστε στην ακόλουθη νομική βάση, σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων:
        • Επειδή η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας σύμβασης μαζί σας ή για τη λήψη μέτρων πριν από τη σύναψη μιας σύμβασης μαζί σας (π.χ. όταν έχετε πραγματοποιήσει μια αγορά μαζί μας, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τη διεκπεραίωση της πληρωμής και την εκτέλεση της παραγγελίας σας).
        • Επειδή έχουμε λάβει τη συγκατάθεσή σας (π.χ. όταν επικοινωνείτε μαζί μας για ένα ερώτημα, όταν προσθέτετε προαιρετικές πληροφορίες στο προφίλ του λογαριασμού σας ή αν συναινείτε να λαμβάνετε διαφημιστικά μηνύματα από εμάς).
        • Επειδή είναι προς το έννομο συμφέρον μας ως πάροχος ηλεκτρονικού εμπορίου να διατηρούμε και να προωθούμε τις υπηρεσίες μας. Επιδιώκουμε πάντα να κατανοούμε περισσότερα για τους πελάτες μας, προκειμένου να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και την καλύτερη εμπειρία πελάτη. Χρησιμοποιούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς για να προσαρμόσουμε την προβολή της ιστοσελίδας, ώστε να την κάνουμε πιο ενδιαφέρουσα και σχετική όσον αφορά τα προϊόντα και τις προσφορές που προβάλλονται.
      • Ο ιστότοπός μας μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να προσθέσετε πρόσθετες πληροφορίες στο προφίλ του λογαριασμού σας, όπως πληροφορίες σχετικά με τον σωματότυπό σας, τον τύπο δέρματος, τον τύπο μαλλιών, την κατάσταση των μαλλιών σας, το πρόγραμμα προπόνησης, τους στόχους απόδοσης, το ύψος και το βάρος σας. Αντιμετωπίζουμε αυτές τις πληροφορίες με ιδιαίτερη ευαισθησία, καθώς κατανοούμε ότι μπορεί να αποκαλύψουν πληροφορίες σχετικά με την υγεία ή την εθνικότητά σας, για παράδειγμα. Δεν είστε υποχρεωμένοι να μας παρέχετε αυτές τις πληροφορίες και μπορείτε να τις διαγράψετε ή να τις ενημερώσετε ανά πάσα στιγμή.

  • Μάρκετινγκ
    • Μας αρέσει να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας και έτσι, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας στο μάρκετινγκ, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας στείλουμε μηνύματα μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή ταχυδρομείου. Ορισμένα από αυτά τα μηνύματα ενδέχεται να είναι προσαρμοσμένα σε εσάς, με βάση την προηγούμενη περιήγηση ή την αγοραστική σας δραστηριότητα και άλλες πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς.

    • Εάν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε επικοινωνίες μάρκετινγκ από εμάς (ή θα θέλατε να επιστρέψετε!), μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας (λεπτομέρειες παρακάτω), κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο “διαγραφή” σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ενημερώνοντας τις ρυθμίσεις σας στο λογαριασμό σας. Εάν διαγραφείτε από το μάρκετινγκ, παρακαλούμε σημειώστε ότι ενδέχεται να εξακολουθούμε να επικοινωνούμε μαζί σας με μηνύματα υπηρεσιών κατά διαστήματα (π.χ. επιβεβαιώσεις παραγγελιών και παραδόσεων και πληροφορίες σχετικά με τα νόμιμα δικαιώματά σας).
    • Ενδέχεται επίσης να βλέπετε διαφημίσεις για τον ιστότοπό μας σε ιστότοπους τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτές οι διαφημίσεις μπορεί να είναι προσαρμοσμένες σε εσάς χρησιμοποιώντας cookies (τα οποία παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο, ώστε να μας επιτρέπουν να προβάλλουμε διαφημίσεις σε πελάτες που έχουν επισκεφθεί τον ιστότοπό μας). Όταν βλέπετε μια διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε αναθέσει στο κοινωνικό δίκτυο να προβάλλει διαφημίσεις στους πελάτες μας ή σε χρήστες που ταιριάζουν με το δημογραφικό προφίλ των πελατών μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να συνεπάγεται την κοινοποίηση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο κοινωνικό δίκτυο. Εάν δεν θέλετε πλέον να βλέπετε προσαρμοσμένες διαφημίσεις, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις cookie και απορρήτου στο πρόγραμμα περιήγησής σας και σε αυτούς τους ιστότοπους τρίτων.
  • Με ποιον μοιραζόμαστε αυτά τα προσωπικά δεδομένα;
    • Μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών με τρίτους στις ακόλουθες περιπτώσεις:
      • Με άλλες εταιρείες του ομίλου εταιρειών μας, όπως είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του ιστότοπου.
        Με τους προμηθευτές μας και τους παρόχους υπηρεσιών που εργάζονται για εμάς, π.χ. επεξεργαστές πληρωμών και εταιρείες παράδοσης.
      • Με τους επαγγελματίες και νομικούς μας συμβούλους.
        Με τρίτους που ασχολούνται με την πρόληψη και τον εντοπισμό απάτης.
      • Με τις αρχές επιβολής του νόμου ή άλλες κυβερνητικές αρχές, π.χ. για την καταγγελία απάτης ή ως απάντηση σε νόμιμο αίτημα.
      • Σε περίπτωση πώλησης οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου της επιχείρησής μας, τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας ενδέχεται να γνωστοποιηθούν σε δυνητικό αγοραστή. Σε αυτή την περίπτωση, θα καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι ο αγοραστής θα δεσμεύεται από τους όρους της παρούσας Πολιτικής απορρήτου.
      • Διαφορετικά, όταν έχουμε τη συγκατάθεσή σας ή μας επιτρέπεται άλλως νομικά να το πράξουμε.
  • Αποθήκευση και διατήρηση
    • Χρησιμοποιούμε παρόχους υπηρεσιών που εδρεύουν σε όλο τον κόσμο. Κατά συνέπεια, η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να γίνεται σε χώρες εκτός Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων χωρών στις οποίες ενδέχεται να έχετε λιγότερα νομικά δικαιώματα όσον αφορά τα δεδομένα σας απ’ ό,τι έχετε βάσει της τοπικής νομοθεσίας. Εάν διαβιβάσουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, θα διασφαλίσουμε, όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, ότι τα δικαιώματά σας ως προς το απόρρητο προστατεύονται επαρκώς με κατάλληλες εγγυήσεις, ιδίως με τις τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες της ΕΕ. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις διασφαλίσεις.
    • Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα τα χρειαζόμαστε για τους σκοπούς που ορίζονται παραπάνω, και έτσι η περίοδος αυτή θα ποικίλλει ανάλογα με τις αλληλεπιδράσεις σας μαζί μας. Για παράδειγμα, όταν έχετε πραγματοποιήσει μια αγορά μαζί μας, θα διατηρήσουμε αρχείο της αγοράς σας για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για σκοπούς τιμολόγησης, φορολογίας και εγγύησης. Ενδέχεται επίσης να διατηρήσουμε αρχείο της αλληλογραφίας μαζί σας (για παράδειγμα, εάν έχετε υποβάλει παράπονο σχετικά με ένα προϊόν) για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την προστασία μας από νομική αξίωση. Όταν δεν έχουμε πλέον ανάγκη να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας, θα τις διαγράψουμε. Σημειώστε ότι όταν διαγραφείτε από τις επικοινωνίες μάρκετινγκ, θα διατηρήσουμε αρχείο της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα σας στέλνουμε μηνύματα μάρκετινγκ στο μέλλον.
  • Ασφάλεια
    • Αυτός ο ιστότοπος διασφαλίζει ότι τα δεδομένα κρυπτογραφούνται κατά την έξοδο από τον ιστότοπο. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει τη μετατροπή των πληροφοριών ή των δεδομένων σε κώδικα για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης. Αυτός ο ιστότοπος ακολουθεί αυτή τη διαδικασία και χρησιμοποιεί ασφαλείς μεθόδους για να διασφαλίσει την προστασία όλων των συναλλαγών με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Μέθοδοι κρυπτογράφησης όπως το SSL χρησιμοποιούνται για την προστασία των δεδομένων των πελατών κατά τη μεταφορά τους από και προς αυτόν τον ιστότοπο μέσω ασφαλούς καναλιού επικοινωνίας.
    • Ενώ κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται ανά πάσα στιγμή από τον ιστότοπό μας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια και την ακεραιότητα των πληροφοριών που έχουν διαβιβαστεί στον ιστότοπό μας.
  • Τα δικαιώματά σας
    • Έχετε ορισμένα δικαιώματα όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος πρόσβασης, φορητότητας, διόρθωσης και αίτησης διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων.
    • Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για ορισμένους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής διαφημιστικών μηνυμάτων. Ανατρέξτε στην ενότητα “Μάρκετινγκ” ανωτέρω, για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αρνηθείτε το μάρκετινγκ.
    • Θα συμμορφωθούμε με κάθε αίτημα για την άσκηση των δικαιωμάτων σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Λάβετε υπόψη σας, ωστόσο, ότι υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί σε αυτά τα δικαιώματα και ότι ενδέχεται να υπάρξουν περιστάσεις κατά τις οποίες δεν είμαστε σε θέση να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας. Για να υποβάλετε οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα ή αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία. Έχετε επίσης το δικαίωμα να επικοινωνήσετε με την τοπική σας εποπτική αρχή για την προστασία των δεδομένων.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με οποιαδήποτε πολιτική ή προτάσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο:

Τηλέφωνο: (+357) 94 089 400

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@isbotanical.com

Διεύθυνση: Κρόνου 12, Έγκωμη 2400, Λευκωσία, Κύπρος (Δεν είναι ανοικτή για το κοινό. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή/και τηλέφωνο)

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν φτάσει στο απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.
Scroll to Top