Πολιτική επιστροφών

 1. Επιστροφές & επιστροφές χρημάτων.
  1. Τα αγαθά πρέπει να επιστραφούν χωρίς άνοιγμα, εντός 15 φυσικών ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Το ποσό που χρεώθηκε θα επιστραφεί με εξαίρεση τα έξοδα αποστολής (οι παραγγελίες που επωφελούνται από την επιλογή δωρεάν αποστολής χρεώνονται με βάση το ποσό των εξόδων αποστολής που χρησιμοποιείται για την αποστολή -ένα κόστος που αναλαμβάνει η εταιρεία- και δεν εξέρχεται από το ποσό των 30 ευρώ). Με λύπη μας σας ενημερώνουμε ότι δεν θα γίνει καμία επιστροφή χρημάτων για ανοιγμένα ή/και χρησιμοποιημένα προϊόντα.
  1. Όλες οι επιστρεφόμενες παραγγελίες πρέπει να αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση: Κρόνου 12 Έγκωμη, 2400, Λευκωσία, Κύπρος.
   Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσία συστημένης αποστολής και να λάβετε απόδειξη αποστολής από το τοπικό ταχυδρομείο. Θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι είναι επαρκώς συσκευασμένες για να προστατευθούν από τυχόν ζημιές.
  1. Οι επιστροφές χρημάτων θα διεκπεραιώνονται μόλις τα αγαθά επιστραφούν και πληρούν τις απαιτήσεις της πολιτικής επιστροφών. Το συμφωνηθέν ποσό θα επιστραφεί στη συνέχεια με τη χρήση της ίδιας μεθόδου πληρωμής και των στοιχείων του πελάτη.
  1. Σημειώστε ότι είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα επιστροφής των αγαθών σε εμάς, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά εγγράφως. Μόλις παραλάβουμε το(τα) επιστρεφόμενο(α) μη ανοιγμένο(α) προϊόν(τα), θα επιστρέψουμε τη σχετική τιμή αγοράς για το(τα) εν λόγω προϊόν(τα).
  1. Οι επιστροφές, οι επιστροφές και οι ακυρώσεις ισχύουν μόνο για τα προϊόντα που αγοράστηκαν σε αυτόν τον ιστότοπο. Για την πολιτική ακύρωσης δείτε ´´Όροι και Προϋποθέσεις´´.
    
Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν φτάσει στο απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.
Scroll to Top