Πώς να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια – lifestyle tips.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια:

Κοιμηθείτε αρκετά. Οι περισσότεροι ενήλικες χρειάζονται περίπου 7-8 ώρες ύπνου τη νύχτα. Όταν δεν κοιμάστε αρκετά, τα αιμοφόρα αγγεία σας διαστέλλονται, γεγονός που μπορεί να κάνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας πιο αισθητούς.
Μείνετε ενυδατωμένοι. Όταν είστε αφυδατωμένοι, το δέρμα σας μπορεί να γίνει ξηρό και βυθισμένο, γεγονός που μπορεί να κάνει τους μαύρους κύκλους πιο εμφανείς. Πίνετε άφθονο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας για να παραμείνετε ενυδατωμένοι.
Χρησιμοποιήστε μια κρύα κομπρέσα. Μια κρύα κομπρέσα μπορεί να βοηθήσει στη συστολή των αιμοφόρων αγγείων και να μειώσει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Εφαρμόστε μια κρύα κομπρέσα στα μάτια σας για λίγα λεπτά κάθε πρωί.
Χρησιμοποιήστε μια κρέμα ή ορό με καφεΐνη. Η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει στη συστολή των αιμοφόρων αγγείων και στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων. Αναζητήστε μια κρέμα καφεΐνης που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα μάτια.
Χρησιμοποιήστε μια κρέμα ή ορό με πεπτίδια ματιού. Αμινοξέα τα οποία είναι σχεδιασμένα να στοχεύουν τις ανησυχίες του ματιού με εκπληκτικά αποτελέσματα.
Χρησιμοποιήστε ένα κονσίλερ. Ένα κονσίλερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρύψει προσωρινά την εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Επιλέξτε ένα κονσίλερ που να είναι μία απόχρωση πιο ανοιχτό από τον τόνο του δέρματός σας.
Χρησιμοποιήστε μία συσκευή μασάζ προσώπου. Οι συσκεύες αυτές λειτουργούν διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος και τη λεμφική αποστράγγιση. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων, καθώς και στη βελτίωση της συνολικής εμφάνισης του δέρματος γύρω από τα μάτια.

Ακολουθούν ορισμένες πρόσθετες συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν να μειώσετε την εμφάνιση των μαύρων κύκλων:

Εάν έχετε δοκιμάσει όλα αυτά τα πράγματα και οι μαύροι κύκλοι σας είναι ακόμα εμφανείς, ίσως να θέλετε να μιλήσετε με το γιατρό σας. Μπορεί να υπάρχει κάποια υποκείμενη ιατρική πάθηση που προκαλεί τους μαύρους κύκλους σας.

Ανασηκώστε το κεφάλι σας όταν κοιμάστε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποτρέψετε τη συγκέντρωση υγρών κάτω από τα μάτια σας.
Αποφύγετε να τρίβετε τα μάτια σας. Το τρίψιμο των ματιών σας μπορεί να ερεθίσει το δέρμα και να κάνει τους μαύρους κύκλους πιο αισθητούς.
Προσπαθήστε μια υγιεινή διατροφή. Η υγιεινή διατροφή μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της συνολικής υγείας του δέρματός σας και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων.
Διαχειριστείτε το άγχος. Το άγχος μπορεί να επιδεινώσει τους μαύρους κύκλους. Βρείτε υγιείς τρόπους διαχείρισης του στρες, όπως άσκηση, γιόγκα ή διαλογισμό.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν φτάσει στο απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.
Scroll to Top