Σχετικά με εμάς

Δουλεύουμε σκληρά για εσάς και σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποιο προϊόν είναι το καταλληλότερο για τις ανάγκες σας; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Η ομάδα μας είναι περισσότερο από ευτυχής να παρέχει εξατομικευμένες συστάσεις με βάση τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας. Επιπλέον, εκτιμούμε τους πελάτες μας και πιστεύουμε στην παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας. Γι’ αυτό και σε κάθε παραγγελία, συμπεριλαμβάνουμε ένα μικρό δώρο ως ένδειξη της εκτίμησής μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε και θα διασφαλίσουμε ότι θα έχετε μια αξέχαστη εμπειρία αγορών.

Η εταιρεία μας

Η Is Botanical είναι μια μάρκα αφιερωμένη στην παροχή προϊόντων ομορφιάς που είναι αποτελεσματικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Εισάγουμε και κατασκευάζουμε προϊόντα, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα συστατικά, και δημιουργούμε προϊόντα που θρέφουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες. Με δέσμευση στη βιωσιμότητα, η Is Botanical προσφέρει λύσεις ομορφιάς που είναι ασφαλείς τόσο για εσάς όσο και για τον πλανήτη.

Η ομάδα μας

Έμιλυ Thomas

Co-Founder


Μόνικα Παπαδοπούλου

Co-Founder


Χριστόφορος Ασσιώτης

Μάρκετινγκ


Ενδιαφέρεστε; Ελέγξτε το κατάστημά μας!

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν φτάσει στο απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.
Scroll to Top