,

Έλαιο Μακαντάμια 1L

Έλαιο Μακαντάμια για επαγγελματίες. Τα καρύδια Macadamia ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά (από τους Ευρωπαίους) μετά τον εποικισμό της Αυστραλίας, αν και τα έτρωγαν και τα επεξεργάζονταν οι αυτόχθονες Αυστραλοί για πολλά χρόνια. Το έλαιο Macadamia είναι πολύ ευπροσάρμοστο για τη μαγειρική, τα καλλυντικά και την προσωπική φροντίδα. Το λάδι χρησιμοποιείται εδώ και καιρό στη μαγειρική, καθώς είναι εξαιρετικό για τηγάνισμα λόγω της υψηλής θερμοχωρητικότητας.

Μπορεί επίσης να αποθηκευτεί για πάνω από ένα χρόνο χωρίς καμία μορφή ψύξης. Στα καλλυντικά το λάδι χρησιμοποιείται γενικά σε παχύτερες κρέμες λόγω της βαρύτερης και πιο πολυτελούς αίσθησης του λαδιού. Το Macadamia έχει επίσης κάποια χρήση στο μπλοκάρισμα των βλαβερών ακτίνων του ήλιου και έτσι χρησιμοποιείται συχνά σε λοσιόν για τον ήλιο. Πιθανότατα το πιο σημαντικό, το έλαιο μοιάζει πολύ με το σμήγμα, το οποίο παράγεται φυσικά από το δέρμα για την προστασία του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές.

1L

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν φτάσει στο απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.
Scroll to Top