,

Έλαιο σπόρων κάνναβης 1L

Έλαιο σπόρων κάνναβης για επαγγελματίες. Η κάνναβη χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ένα πολύ χρήσιμο φυτό και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για τα πάντα, από ίνες υψηλής αντοχής, πλαστικά και καύσιμα μέχρι στρωμνή ζώων, καθαρισμό εδάφους και κοσμήματα. Έχει κυριολεκτικά τόσες πολλές χρήσεις που δεν χωράνε όλες σε αυτή τη σελίδα.

Το ίδιο το έλαιο κάνναβης είναι εξίσου χρήσιμο. Στην εξευγενισμένη του μορφή χρησιμοποιείται γενικά σε προϊόντα καλλυντικών και προσωπικής φροντίδας και στην αρωματοθεραπεία. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό ενυδατικό για το δέρμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές.

1L

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν φτάσει στο απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.
Scroll to Top