,

Έλαιο φουντουκιού 1L

Λάδι φουντουκιού για επαγγελματίες. Το κοινό φουντούκι καλλιεργείται σε όλη την ευρωπαϊκή και ασιατική ήπειρο και όχι μόνο. Καλλιεργείται κυρίως για το καρύδι, αλλά χρησιμοποιείται επίσης στη Βρετανία και την Ευρώπη ως φράχτης σε αγροτικές εκτάσεις εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Η χρήση του φουντουκιού χρονολογείται τουλάχιστον 9000 χρόνια πριν, ενώ αρχαιολογικές ενδείξεις μαζικής επεξεργασίας φουντουκιού έχουν βρεθεί σε διάφορα μέρη των Βρετανικών Νήσων.

Το ίδιο το έλαιο φουντουκιού είναι ένα έλαιο πολλαπλών χρήσεων. Στα καλλυντικά το έλαιο είναι θρεπτικό για το δέρμα με κάποιες στυπτικές ιδιότητες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές.

1L

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν φτάσει στο απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.
Scroll to Top